Πολιτική Απορρήτου

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι προτεραιότητα για εμάς στην ιστοσελίδα moneynow.gr. Σε αυτήν την πολιτική απορρήτου εξηγούμε ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, πώς τις χρησιμοποιούμε και ποια είναι τα δικαιώματα σας όσον αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα.

Συλλογή πληροφοριών

Συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε εθελοντικά μέσω της ιστοσελίδας μας, όπως το όνομα, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τον αριθμό τηλεφώνου, όταν εγγράφεστε για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία, αφήνετε σχόλια ή απαντάτε σε έρευνες. Επίσης, συλλέγουμε ανώνυμες πληροφορίες μέσω της χρήσης cookies για στατιστικούς σκοπούς και βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών μας.

Χρήση πληροφοριών

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για να σας παρέχουμε τις απαιτούμενες υπηρεσίες και να επικοινωνούμε μαζί σας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να σας αποστείλουμε ενημερωτικά δελτία, προσφορές ή άλλες επικοινωνίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Επίσης, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις ανώνυμες πληροφορίες για στατιστικούς και αναλυτικούς σκοπούς.

Κοινοποίηση πληροφοριών

Δεν κοινοποιούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους χωρίς την έγκρισή σας, εκτός αν αυτό απαιτείται από το νόμο ή εάν υπάρχει δικαστική απόφαση.

Ασφάλεια δεδομένων

Λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από απώλεια, κατάχρηση ή μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Χρησιμοποιούμε ασφαλείς τεχνολογίες μετάδοσης δεδομένων (όπως το πρωτόκολλο SSL) και εφαρμόζουμε μέτρα ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων μας.

Σύνδεσμοι προς τρίτες ιστοσελίδες

Η ιστοσελίδα moneynow.gr περιέχει συνδέσμους προς τρίτες ιστοσελίδες που δεν ελέγχονται από εμάς. Αυτές οι ιστοσελίδες διαθέτουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου, γι’ αυτό σας συνιστούμε να διαβάζετε προσεκτικά τις πολιτικές αυτές όταν επισκέπτεστε τις συγκεκριμένες ιστοσελίδες.

Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου

Η παρούσα πολιτική απορρήτου μπορεί να αλλάξει από καιρό σε καιρό. Οι ενημερώσεις θα δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και θα ισχύουν από την ημερομηνία δημοσίευσής τους. Σας συνιστούμε να επισκέπτεστε αυτήν τη σελίδα περιοδικά για να ενημερώνεστε σχετικά με τυχόν αλλαγές.

Επικοινωνία

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή σχόλια σχετικά με την πολιτική απορρήτου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Ευχαριστούμε που εμπιστευθήκατε την ιστοσελίδα moneynow.gr.

Αναγνωρίζουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και να διατηρούμε υψηλά πρότυπα απορρήτου και ασφάλειας.